Reviews from Burritobroers Hoorn

Recent reviews

5.0
Blokdijk
Yesterday

Heerlijke Burrito en op tijd bezorgd door 'n vriendelijke bezorger

Vera
Yesterday

Heerlijke burrito en super snel bezorgd

Bas Metten
1 July 2022

Bezorging bij nabij gelegen ziekenhuis afgeleverd zonder bericht

Nora
26 June 2022
Daan van den Bergh
24 June 2022

Ondanks dat ik aangegeven had dat de vorige keer de nacho's nogal karig waren gevuld met kip/gehakt, was het helaas deze keer weer hetzelfde. Voor € 10,- kan er toch wel iets meer vulling vanaf lijkt mij? Wel was de burrito weer ouderwets lekker!

Denise Veldhuis
15 June 2022
Jettie
10 June 2022
Ian
9 June 2022

Mooi op tijd, eten was top!

Familie
8 June 2022

Heerlijk gegeten buikje rond en als Toetje Churros oelalaaaa die waren ook zo heerlijk! Bedankt ☺️

Thom
3 June 2022

Burrito was erg goed gevuld en lekker. Churros prima voor erbij. Nacho's te weinig gehakt en de kaas was te hard, verbrand aan de randen.

Jordy retz
22 May 2022

Recent weer een keer besteld, was enorm lekker. Srirachamayo aanrader.

Anouk
21 May 2022

Burrito's smaakte prima, correcte bezorging

Joey
15 May 2022

Ontbrak extra bestelde zure room en cola Verpakking zat door de burrito heen, heel irritant Dit was de laatste keer dat we bij jullie bestellen

JW
12 May 2022
Mellissa Onink-Walgreen
12 May 2022

Alles was keurig geregeld. Eten is vers, en was heerlijk. Werd goed warm afgeleverd, en een vriendelijke bezorger!

Lon
11 May 2022

Zoals steeds weer heerlijk gegeten: vers en goede kwaliteit! Alleen de prijs voor de rucola salade vind ik wat aan de hoge kant; 7 euro.

Liza
9 May 2022

Burritos met rijst vonden wij een tegenvaller. Nachos met kaas en kip was met dikke plak inmiddels koud geworden kaas. Had gehoopt op kwaliteit vergelijkbaar met Mexicaanse restaurant, maar vond t tegenvaller. De bezorging was een half uur te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
9 May 2022

Normaal altijd fan maar vandaag iets minder. Vulling minder lekker. Onderin gewoon alleen witte rijst, minder kaas, gewoon iets minder smaakvol als anders ;) misschien de Moederdag drukte? Volgende keer beter maar weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denise
7 May 2022

Altijd weer een feestje. De lekkerste burritos van Hoorn!

Denise Veldhuis
6 May 2022

Super lekker, altijd op tijd. Tevreden klant

Anoniem
6 May 2022

Het eten is flink achteruit gegaan. Smakeloos, slap en het geld niet waard. Vegetarische mensen hebben ook smaakpapillen. Dit alles is behalve burrito waardig te noemen.

Anniek
6 May 2022

De special met pulled chicken was heerlijk! Wij heben super lekker gegeten! (Iets te) Snelle en hele vriendelijke bezorging. Echt een aanrader.

Iris
1 May 2022

De burrito kip smaakte erg lekker

Ellen
1 May 2022

De bestelde maaltijd werd keurig op tijd en goed warm bezorgd; we hebben er weer heerlijk van gegeten!

B. Slee
30 April 2022
Daan van den Bergh
29 April 2022

Bezorging was uitstekend. De pulled chicken burrito was ook lekker. Helaas was bij de kip nacho's de hoeveelheid kip op één nacho te tellen!

Carlo
27 April 2022

De Samurai was super smakelijk, vers en nog goeie temperatuur (heet)

I
25 April 2022

Het was weer super!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

musje
24 April 2022

Beetje te laat; gezien mijn tijdsnood lastig, maar niet 'laat om over naar huis te schrijven' hoor. Wat betreft kwaliteit had ik een vegetarische burrito, wat ik denk ik niet aan zou raden. Een burrito heeft gewoon vlees nodig. Ik miste echte SMAAK.

Juan
22 April 2022

Bong!

Miss c
21 April 2022

Werd er op geattendeerd om via de site te bestellen ook vanwege extra's. Die heb ik niet gekregen best jammer. Verder goed eten, vulling is ook goed. Lekker eten 😊

Reaction from Burritobroers

Hey Miss, We geven niet altijd iets extra's, maar wel met grote regelmaat! U spaart echter wel automatisch voor korting, bij iedere bestede €10 spaart u 1 punt. Bij 10 punten ontvangt u €5 korting.

I
21 April 2022

T was heerlijk enkel miste het kleine bakje nacho.s bij de bestelling. Kon niet meer bellen omdat ze om 20.00 dichtgaan.

Reaction from Burritobroers

Ik heb u een kortingscode gestuurd. Groet, Sydney

Elly Damen
17 April 2022

Héél véél rijst. Weinig kip en kaas.

Marga Roemer
16 April 2022

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging.

-
14 April 2022
Anja
13 April 2022

Lekker, warm en bezorgd op het tijdstip waar omgevraagd had.

Lysanne
11 April 2022

Het was niet wat ik gewend ben van jullie. De kip was niet zo lekker en heb het liever beter verdeeld niet dat alle rijst aan 1 kant zit, zelfde als de kip en avocado. Door elkaar is beter. Bezorging was iets later kreeg wel een blikje fanta, net iets wat ik niet drink maar de intensie was goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra Groes
11 April 2022

Wederom heerlijk gegeten. Het is wel veel voor 1 persoon. Aanrader om te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona seelemeijer
9 April 2022

Er was een burrito vergeten ,maar die werd supersnel gebracht met extra drankjes voor t ongemak...superservice !!!!

Robin
8 April 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging

Mab
4 April 2022
Josie
3 April 2022

Heerlijk gegeten, werd snel en netjes geleverd.

Boris
2 April 2022
Ruben Guldenaar
2 April 2022

Wederom heerlijk. Een grotere verpakking van de Tapatio saus zou fijn zijn.

Hans
1 April 2022

Potverdorie een lekker happie eten

Anouk
1 April 2022

Smaakte prima, bezorging goed op tijd!

I
28 March 2022

Echt heerlijk !!! En super bedankt voor de koude verrassing !!!☺️☺️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

yort
28 March 2022
E
27 March 2022
Eric M
24 March 2022

Voor de allereerste keer Burrito Broers: twee maal California, zonder koriander. Kwam kwartiertje later dan besteld, maar was goed warm en voedzaam, heel lekker en behoorlijk heet door de jalapenos. Gelukkig geen hete saus extra besteld!

Riet Jonk
24 March 2022

Was lekker en snelle levering

I
23 March 2022

Weer verdraaid lekker !!!

Johan
18 March 2022

Het was al prima, maar volgens mij is het lekkerder geworden. Iets minder vet denk ik

Naomi
18 March 2022

Het bedrag tot bezorging is hoog. €25 euro terwijl 2 borittos €22 is excl. bezorgen. Helaas niet meer warm. Voorheen zat er standaard zure room saus bij. Deze zaten er nu niet bij?

Mari
14 March 2022

Wederom weer topkwaliteit, echt heerlijk gegeten!

M. Huisman
12 March 2022

Alweer heerlijke burrito's gegeten!

I
10 March 2022

Dat was weer onwijs lekker !!! (Misch een kids variant maken in bv een box burrito blikje /flesje drinken en churros als toetje

M. Huisman
7 March 2022

Heerlijk pulled pork en California burrito's 👍

Kees
5 March 2022

Fantastisch

-
2 March 2022

Super lekkere burrito ontvangen! En de bezorging was ook precies 40 minuten zoals aangegeven. Zeker een aanrader!

Marcia ter Schure
2 March 2022

Weer heerlijk!!!!!!

I
2 March 2022

Het zijn echt heerlijke burritos enkel waren ze gister de nachos vergeten !!!!

Reaction from Burritobroers

Hey, wat stom dat we de tortillachips zijn vergeten! Ik stuur u even een kortingscode ter compensatie:) En ik zal het team informeren hier alerter op te zijn. Groet, team Burrito Broers

B. Slee
27 February 2022

Heerlijk gegeten! Aanrader !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I
26 February 2022

Het was weer heerlijk, dit zou ook in winkels moeten liggen .erg handig voor mensen die tot laat werken.

Mirjam entius
26 February 2022
Guusje
23 February 2022

Eerder vond ik de burritos van Burritobroers echt ontzettend lekker. Het lijkt alsof ze het recept 180 graden hebben omgedraaid. Het is nu grotendeels droge witte rijst met niet of beperkt gemarineerde kip een paar bonen en veel kaas. Eerst was er meer saus, meer gemarineerd, meer moeite en smaak. Ik was eerst echt fan, nu was dit denk ik mijn laatste keer dat ik hier besteld heb.

I
22 February 2022

Echt heerlijk !!! T vult goed , goede prijs/kwaliteitverhouding.ga zo door

Linda
16 February 2022

Heerlijke burrito’s! Wij hadden een gehakt en een kip (met extra avocado) burrito. De bestelling werd super snel bezorgd en als klap op de vuurpijl kregen we een lekker drankje van het huis. Top service, een echte aanrader!

Anouk
11 February 2022

Eten was zeer smakelijk. Minpuntje Was dat de zure room er niet bij zat, stond wel op de bon

Mirjam entius
7 February 2022

Top! Zoals altijd weer lekker.. wij zijn fan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellie
6 February 2022

We hebben lekker gegeten. Wij zouden alleen de ingrediënten wat meer gemixt nog lekkerder vinden. Nu waren er stukken met alleen rijst.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trisha
6 February 2022

Mag iets warmer proberen bezorgd te worden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Overkleeft
6 February 2022

Wij kregen er niet wat was besteld. Bij de geleverde California tortilla’s zat geen friet noch guacamole. Ook de apart bestelde koriander ontbrak.

Annelies IJff
31 January 2022

Het was verrukkelijk en ruim voldoende! Bestelling werd ook goed op tijd geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
30 January 2022

Al meerdere keren besteld bij de Burritobroers en altijd verloopt alles naar wens. Eten is heerlijk, service top! Echt een aanrader! Je kan er verschillende burritos bestellen, maar ook churros en nachos, lekkere drankjes voor erbij! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karen
30 January 2022

De Avocado frietjes waren heerlijk, de Ragazzo salade voortreffelijk, voor herhaling vatbaar…!

J
28 January 2022

Ze waren vergeten het drinken te bezorgen, ook bestond mijn burrito voornamelijk alleen uit rijst. Na het bellen over het drinken kwamen ze het wel bijna direct brengen dus dat was top.

Camiel en Iris
27 January 2022

Goed gevulde burrito, erg lekker! Bezorging op de afgesproken tijd. We zijn tevreden.

Marije
23 January 2022

Altijd goed!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
21 January 2022

Snel bezorgd, goed warm en super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Gisella
19 January 2022

Best burrito in town!

Michael Hagenbeek
18 January 2022
Huub
17 January 2022
Solange
15 January 2022

snelle service en lief nog extra drinken erbij gekregen!

Jantien
10 January 2022

Er zaten bonen in, terwijl juist geen bonen besteld We vroegen ons af of het echt een XL was, zagen weinig verschil met een normaal formaat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steef
9 January 2022

Wat een helden, snelle levering en het was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kool
8 January 2022

Al tijd lekjer

Bagger
3 January 2022

Laatste paar bestellingen waren echt bagger. Burritos waren de helft kleiner dan een paar maanden geleden. En dan betaal je zo veeeel voor?? Voor mij niet meer hoor.

Welmoed
2 January 2021
Barbara
30 December 2021

De bezorging was netjes, enthousiast, vriendelijk en maar 15 minuten later dan gepland. Helaas ben ik over de helft van onze bestelling niet positief. De vegetarische burrito is saai (2x besteld) . Het is een wrap met > 2/3 rijst en wat groentes, waarbij ik vooral tomaten proefde, verder weinig smaakbeleving. Bonen waren schaars, als die er al bij zaten. En de koriander die extra gevraagd was kon ik niet terugvinden (ook niet in de smaak). Nu hadden wij wel een kaasvrije versie, omdat we niet tegen koemelk kunnen, maar de thuis toegevoegde geitenkaas bracht weinig soelaas. Ik denk dat zelfs de basis vega burrito een stuk spannender kan, bijvoorbeeld met gecarameliseerde uien en meer groentes. Zeker als je bedenkt dat je voor de vega versie meer betaald dan voor de standaard kip of gehakt versie, vind ik dit eigenlijk best een aanfluiting. De pulled pork en Samoerai kip versie vielen bij de anderen wel in de smaak.

Barendus
30 December 2021
F.
23 December 2021

ik bestel vaker, maar de kwaliteit is niet constant. Niet zo rijk/gevarieerd gevuld gisteren, weinig smaak. Ook niet gloeiend warm afgeleverd. Prijzen zijn iets verhoogd, maar is voor mij geen probleem als de kwaliteit/smaak maar goed is! Echt aandacht gaan geven aan de smaak broers!

Fam valk
19 December 2021

Heerlijke burrito, bestellen hier regelmatig Snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
18 December 2021

Prima eten en bezorging! Wel wat aan de prijs.

Greet philips
18 December 2021

De burrito was klein, droog en smaakloos, weinig pulled pork en veel rijst. Niet wat we gewend waren. Er zat geen saus bij, of nacho’s zoals de vorige keer.

Adam
14 December 2021

Heerlijk

Ernst-Jan Stokvis
12 December 2021

Veel minder rijst en smaak is beter geworden, top en kids blij...ik blij. California blijft mijn favoriete burrito 👏

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
12 December 2021

Wij bestelden altijd graag bij de Burrito Broers maar sinds de verhuizing vinden wij ze toch achteruit gegaan. Na gisteren hoeft het voor ons persoonlijk niet meer, de burrito is kleiner geworden, er was geen 1 boon te vinden (Mexicaans eten zonder bonen?!) de rijst leek ook anders en het leek alsof er meer rijst in zat dan vulling. Heel jammer want wij aten hier graag eten van, maar het is nu meer een tussendoor snack geworden dan volwaardige maaltijd. Misschien in de toekomst, maar voor dit geld maken wij zelf wel een Mexicaanse maaltijd.

Marga Roemer
11 December 2021

Helaas zat er geen drinken bij, wat wel op de bestelling er bij hoorde. Het eten was wel erg lekker. Voor het eerst opgehaald, maar dat valt tegen, even zoeken in het donker. Verder succes, de jongens hadden het erg druk.

Reaction from Burritobroers

Hey Marga, Bedankt voor uw feedback. Ik zal u even een tegemoetkoming sturen voor de vergeten drankjes! In het nieuwe jaar komt ons logo op het pand dus dan wordt het een stuk duidelijker;) Have a Slijs day amigo! Groet, team Slijs / Burrito Broers

Daan van den Bergh
10 December 2021

Lekker, zoals altijd. Had deze keer de 100gram extra besteld, omdat ik na de verhuizing de porties wat klein vond. Helaas maakt de 100gram voor m'n gevoel weinig verschil (zat ie er wel bij?) Je krijgt nu dus minder, voor meer. Dat is wel jammer.

Reaction from Burritobroers

Hey Daan, Er hoort wel degelijk een verschil te zijn, ik denk dat de chef het over het hoofd heeft gezien. Ik stuur je een tegemoetkoming! Have a Slijs day amigo! Groet, team Slijs / Burrito Broers

K.
10 December 2021
Sander
6 December 2021

Heerlijke burrito's! Zelfs een cadeautje van de sint er bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huub
2 December 2021

Goed eten en goede bezorging

Rens van der Lee
28 November 2021

Prima gegeten, alleen jammer dat de guacamole ontbrak in de geleverde bestelling en mijn vrouw een verdwaalde haar vond in haar burrito.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ollie
28 November 2021

Heerlijk gegeten alleen jammer dat ik zo’n zin had in jullie overheerlijke avocado-fries en in plaats daarvan de japapeño-poppers kreeg(die ook best lekker waren evengoed)

Kees de Groot
27 November 2021

De burrito is heerlijk, maar kleiner dan dat wij gewend zijn van de Burrito broers uit de Proosten steeg in Hoorn, ondanks onze bijbetaling voor extra hoeveelheid.

Marco Nieuwkoop
25 November 2021

Vorig jaar ook een keer besteld maar ze waren nu beduidend kleiner

Mitchell
25 November 2021

Sinds de verbouwing lijkt er wat veranderd te zijn. Het is nog steeds lekker, maar de portie lijkt kleiner te zijn (sowieso minder kaas) en de kip was de laatste keer erg grof en niet super, wel lekker, maar niet zoals vroeger.

Nesseltje
18 November 2021

Was heerlijk en snel bezorgd!

Martijn
17 November 2021

Heerlijk gegeten! Zoals altijd. Wel jammer dat de portie is aangepast maar het bedrag hetzelfde is gebleven....

Mab
15 November 2021
Tineke
14 November 2021

Vlot en vriendelijk bezorgd en het was lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daab
13 November 2021

Recept is veranderd, volgens mij, en porties zijn kleiner? Begrijp me niet verkeerd, het is alsnog erg lekker. Maar ik vond de Pulled Pork voorheen lekkerder. Ik miste de tabasco ook!

Berend
12 November 2021
Lg
9 November 2021
Charlotte Kool
7 November 2021

Elke keer weer heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Dulmen
7 November 2021

Erg lekker en niet duur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willemien
6 November 2021

Lekker gegeten. Het is een flinke hoeveelheid, zo'n burrito, maar het was gewoon lekker, zeker met extra bacon voor wat meer bite.

E
4 November 2021

Ik was verbaasd dat er nu kippendijfilet in de nacho's zit. Ik lust geen kippendijfilet. En ik kan nergens terug vinden op de site dat dit gebruikt wordt. Ook vind ik het jammer dat om 15.30 de nacho's gehakt al uitverkocht is....

A
4 November 2021

Heerlijk eten en zeer netjes verzorgd. TOP service met zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader en een aanwinst voor Hoorn e.o.!

Sjaak
3 November 2021

Postcode instelling maakt dat ik af moest halen. Jammer, want ik zit wrs dichterbij dan adressen waar wel bezorgd wordt. Verder prima.

Marcia
31 October 2021

Heerlijk gegeten, 20 min later dan de aangegeven bezorgtijd , maar het was ook zaterdagavond. Wel heel jammer dat de burrito met gehakt van de kaart is....

Mw Ravensbergen
31 October 2021

De bezorgtijd was vrij lang (ruim een uur) en ik kreeg een verkeerde burrito en niet de beloofde churros. Jammer. Wat wel gebracht werd smaakte prima.

Jarno
29 October 2021

Met de start vh concept in Hoorn, gratis nachos, extra sausjes, hier en daar wat extra. Helemaal top. Sindskort moet je vanalles kiezen en een beetje meer kost meteen geld. Gewoon zonde. Verder prima gegeten!

Berend
28 October 2021
Visser
25 October 2021

Beste Burritobroers, Wij zijn al lang fan van jullie, maar na jullie switch is er het één en ander veranderd. We hebben na de switch 2x bij jullie besteld. De eerste keer was de grote van de burrito gelijk als daarvoor maar de vulling was minder smakelijk. De kip was droog en minder kaas. Geen szechuan saus Kan gebeuren was onze gedachte. Gister: de maat van de burrito was gehalveerd! Kaas was goed, kip iets beter maar veel minder en voor de szechuan saus moet ik een €1,- betalen per bakje. Is deze burrito maat en inhoud de nieuwe norm? Of was er gister een invalkracht die nog niet weet hoe het moet? mvg Visser

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Burritobroers

Beste Visser, Onze excuses dat het niet geheel naar wens was, we proberen onze draai nog een beetje te vinden in de transitie. Dat betekent ook dat we personeel aan het trainen zijn en kan er soms iets fout gaan. Het klopt niet dat de burritos de helft kleiner zijn, maar wel iets kleiner. Het oude formaat is nu de XL optie geworden. We kwamen namelijk niet uit met de marges en moesten het model daarom iets op de schop gooien om Burrito Broers levensvatbaar te houden. Nog bedankt voor uw feedback, we gaan het zeker meenemen want we willen dat iedereen tevreden is over onze producten. Wanneer iets niet geleverd is kunt u ook altijd bellen, dan leveren wij het zsm na! Hartelijke groet, Sydney Groot

niels
24 October 2021

Snelle en keurige bezorging. Burrito's zijn lekker, maar vind het wel wat prijzig voor wat je krijgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.
24 October 2021
Charlotte Kool
23 October 2021
Emiel
21 October 2021

De smaak is altijd goed, maar als ik moet kiezen tussen deze burritos of die van burrito anonymous dan zijn er twee belangrijke verschillen. Deze zijn minder riant gevuld, daardoor blijft de burrito wat slap en is het meer een tortilla wrap. De prijs is ook wat hoger hier. De churros die bij deze bestelling kwamen waren heerlijk.

Miranda Zwart
21 October 2021

de burrito (kip)was oke maar niet heel veel smaak. Omdat ik had gelezen dat het van dezelfde makers als Slijs was waren mijn verwachtingen hoog. Die pizza's zijn nml. top!

Reaction from Burritobroers

Hey Miranda, We moeten nog even inkomen in de Mexicaanse keuken, het plan is om deze winter een streetfood tripje in Mexico te doen om inspiratie op te doen. In de tussentijd zijn we ook aan het evalueren om onze producten beter te maken. Hartelijke groet, team Burrito Broers!

Lisa
20 October 2021
Chantal
20 October 2021

Heerlijke burrito’s! Eindelijk iets anders dan de standaard thuisbezorgd keuzes aan maaltijden. Echt een aanwinst voor Hoorn.

Alex
18 October 2021

Na de bestelling geplaatst te hebben kregen wij een belletje (wel netjes overigens) dat de kip op was. Of het ook gehakt mocht zijn (het was zaterdag 18.10 uur!!!!!). Geen probleem. Terwijl we nu allebei een gerecht met gehakt hadden- redelijk snel geleverd- kwamen we tot de conclusie dat we beter vegetarisch hadden kunnen bestellen. Zal weinig verschil hebben gemaakt!

Reaction from Burritobroers

Hey Alex, bedankt voor je bericht. We zijn zoals je wellicht weet verhuisd naar een nieuw adres en tevens een tijdje dicht geweest. Hierdoor hebben wij nog moeite om in te schatten hoeveel voorraad wij moeten hebben. Weggooien vinden wij echter zonde, we beginnen steeds beter te worden in ons voorraad beheer. De gehakt hebben wij er echter afgehaald gezien wij zelf ook niet heel enthousiast waren over het recept hiervan. In de toekomst zullen er nieuwe burritos op het menu komen. We hopen dat je een nieuwe favoriet vind op ons menu. Hartelijke groet, team Burrito Broers!

Lg
17 October 2021

Heel vaak hier besteld, helaas de laatste 2x sausjes die vergeten meegeleverd te worden, en de chips die je voorheen bij de burrito kreeg nu €4,50 (met bakje guacamole) dus niet echt de moeite waard voor dat geld. verder was de burrito wel gewoon lekker ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.
17 October 2021
Nico
17 October 2021

Heerliijk van gesmuld

Leeandra Härte
15 October 2021

Volgende keer niet de churros vergeten :))))

Marga Roemer
15 October 2021

Het was weer heerlijk, ook de sausjes. En voldoende. Vriendelijke bezorger.

Chiara
14 October 2021

Top eten en goede bezorging!

Cc Esch
14 October 2021

Was supergoed goed op tijd 👍👍👍

Gaby
14 October 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Nick
14 October 2021

Voorheen was het beter, geen klein bakje nachos meer erbij en de burrito was kleiner

Nienke
14 October 2021

Vaste klant bij de burrito broers. Altijd lekker en vers en de bezorging is altijd stipt op tijd. Ik zou de burrito broers bij iedereen aanbevelen.

Max
13 October 2021

Heerlijke vegetarische burrito van de broers 👌👌

Manon
12 October 2021

Een vier waarom omdat we allemaal vonden dat tortillachips en de Guatemala veeeeel te zout waren... Tip voor de volgende probeer de kaas ook wat te verdelen, in mijn burrito zat de kaas werkelijk op een hoop... Verder smaakte het voortreffelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samantha
8 October 2021

Burrito is groot genoeg om twee dagen van te eten. Altijd goed gevuld en lekker van smaak. Ook een klein bakje nachos besteld en kreeg een grote. Superservice!!

De J
6 October 2021

We bestellen vaak bij jullie, maar het was echt niet lekker dit keer. De burrito smaakte vreemd en over de churros zat geen suiker, maar zout. Het extra blikje cola was wel heel attent.

Cas
6 October 2021

We hebben weer lekker gegeten bij de burrito broers. De burritos waren iets minder gevuld dan de vorige keer. We vonden ze de vorige keer te vol dus dit is helemaal top zo.

Rogier
20 July 2020

Leuke tent, was op aanraden van een collega. Verrassend en zeer goed eten in combinatie met 90's muziek! Beter wordt t niet. Kleine tip zou een groot uithangbord zijn met bedrijfslogo, je loopt er nu bijna voorbij. 5 sterren van Rogier

Sterre
20 July 2020

Heerlijk! Eén burrito is echt genoeg per persoon. De kaas/jalapeno hapjes waren verrukkelijk.

Maaike
19 July 2020

Heerlijke burrito (we hadden kip en pulled pork). Ik vond het nog lekkerder dan de vorige keer dat ik besteld had, proefde nu beter de verschillende ingrediënten. Ik had een mail gehad dat mijn ophaaltijd later werd, maar dat had ik niet gezien. De tip is dus wel om je mail nog even te checken voordat je gaat halen. Maar zeker een aanrader!

Hongerige Aap
17 July 2020

Nog steeds blijft het verrukkelijk. Waarom? Omdat het fkken lekker is.

J.Willems
16 July 2020

Zeer royaal gevulde burrito’s, heerlijk!

Hongerige Aap
16 July 2020

Burrito's waren verrukkelijk.

Estelle
13 July 2020

Hey was erg lekker alleen een beetje zonde van het ongelukje om vergeten wisselgeld mee te nemen maar dat kan gebeuren. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie om een lekker burrito te halen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
11 July 2020

Was lekker wat een grote porties

Judith
11 July 2020

Zoals altijd super lekker! Echt een aanrader, zowel de burritos als de nachos.

Nimal
11 July 2020
Remco
10 July 2020

Heerlijke gerechten en goede porties!

Daan
9 July 2020

Super! Eindelijk een burrito tent in Hoorn en het is nog lekker ook. Vooral die pulled chicken burrito is een aanrader.

Arjan
9 July 2020

Absoluut fantastisch. Een echt schransfeest.

Arnold
7 July 2020

Alweer heerlijk gegeten, veel en zeer smaakvol !! Echt top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
6 July 2020

Superlekker!!!! Helaas zat de bestelde guacomole er niet bij maar dat mocht de pret niet drukken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ch
6 July 2020

De nacho's zijn echt de bom. Every sunday nacho day!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jari
5 July 2020

Ook al duurde de bezorging wat lang, was het eten het ontzettend waard. Goed gevulde burrito en mooie portie nachos! Voor herhaling vatbaar.

Lee
4 July 2020
Patricia Tikar
4 July 2020

Heel lekker en goed gevuld.Heerlijk weer eens wat nieuws in Hoorn.

Ricorissy
3 July 2020

ALTIJD TOP ETEN. NOOIT PROBLEMEN OF ETEN OPEENS NIET GOED ik bestel 3x per week al 3 maanden vanaf de website het is altijd compleet en verrukkelijk geweest succes en hoop dat jullie het heel druk krijgen!! ricardo rissy

ivonne
3 July 2020

het eten is heerlijk, maar we moesten erg lang wachten voor het klaar was. Ze hadden het druk en dat is een goed teken, maar wij hadden honger en een planning...

Deb
29 June 2020

Het vega burrito en burrito bowl waren snel bezorgd en heel lekker - met verse ingredienten! We gaan het vaker doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
29 June 2020

Een echte aanrader, goed van smaak en ook nog gezond.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jill
23 June 2020
Kirsten
21 June 2020

Goede snelle service , macho's waren overheerlijk

Louwrens
19 June 2020
Anoniem
19 June 2020

De nacho's waren goed warm en erg lekker. Verder is de hot cheddar cheese jalapeno ook een aanrader. Gaan we zeker nog eens doen.

Manon
16 June 2020

Superlekker, supersnel gebracht en alweer heerlijk gegeten...

Melanie
15 June 2020

We hebben heerlijk gegeten! Alles warm, lekker, super!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ploon
14 June 2020

Heerlijk gegeten!

Anoniem
13 June 2020
Linda Weevers
13 June 2020

Super goed! We hoefden niet zo heel lang te wachten en het eten is heerlijk! We gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Marco
12 June 2020
Chiara
11 June 2020

Top eten en goede bezorging!

Vito
11 June 2020

De burritos waren goed verpakt, hierdoor bleef alles mooi op temperatuur. Goed gevuld en heerlijk van smaak ook. Zeker voor herhaling vatbaar 👍

Myra
9 June 2020

Nomnomnom

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fiona
8 June 2020

Wat een verademing voor Hoorn en omstreken! Heerlijk goed eten, je proeft kwaliteit, warm en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kok
8 June 2020

Heerlijke churo’s goeie burrito alleen zit er veel rijst in tov het vlees. Maar als nog heerlijk,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Selina
7 June 2020

Na onze eerste minder lekkere ervaring, kregen wij een keurige reactie vanuit het bedrijf. We hebben besloten om het nogmaals te proberen, omdat wij ook zagen dat je nu bij de vegetarische variant kan kiezen uit vegan gehakt/kip. Ik heb voor de kip gekozen en wat een verschil met de eerste keer! Het was heerlijk vol smaak en mijn partner had de normale kip en was ook erg tevreden. Deze burritos zijn voor ons voor herhaling vatbaar. Wij zijn blij dat we het nog een keer geprobeerd hebben! De nsvho's waren ook beter vergeleken de eerste keer, want alle kaas was gewoon gesmolten. Helaas waren ze weer taai, maar misschien heeft dat er ook mee te maken dat wij in Zwaag wonen en het dus even onderweg is voordat het bij ons aankomt. Kortom wij vinden het nu een aanrader.

Mark
7 June 2020

Heerlijk gegeten, goede porties. Vega burrito was veel beter dan de vorige keer.

Louwrens
2 June 2020
Lisa
2 June 2020

Goeie service en goed eten!

Timothy
31 May 2020

Superlekker, goed verpakt en grote burritos met goede prijs kwaliteit verhouding. Zat ook wat nacho chips erbij als verrassing. Voor herhaling vatbaar!

Erik
31 May 2020

We bestellen normaal nooit eten online. Omdat een bekende werkt voor BB maakten we een uitzondering. Wat lekker. Vooral die met rundvlees, en die met kip. Vega mag er ook zijn hoor. En het is meer dan genoeg. Compact en....het lekt niet uit. Je kan het met je handen eten. Top. Dan de bezorging. Prima op tijd. Beide keren weer. Er komt zeker een derde keer.

Henk
31 May 2020

Heerlijk gegeten! Goed gevulde burrito's (echt een complete maaltijd) en de bijbestelde Nacho's waren ook heerlijk. Bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd. Erg tevreden en voor herhaling vatbaar!

Jesse
31 May 2020
Sanne
29 May 2020

Het was heerlijk!

Nienke
28 May 2020

Super lekker gegeten! Heel blij dat wij nu ook burrito's in Hoorn kunnen bestellen :) De vegan variant was ook erg lekker!

wridzer
27 May 2020

Was super lekker en ruim optijd en warm bezorgd. Ook waren het lekker grote porties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AY
26 May 2020
TRood
26 May 2020

Echt super lekker! Een aanrader. We kwamen het eten afhalen we hoefden maar eventjes te wachten. Het was veel meer dan verwacht. Ik ga zeker nog een keer hier bestellen.

Bastiaan
25 May 2020

Alweer gewoon fantastisch

Stephan
23 May 2020
Dennis
23 May 2020

Goeie burrito's! Goed belegd erg smakelijk kort om iedereen moet hier eens bestellen. We bestellen hier zeker nog eens

Harold
23 May 2020

En alweer zo een heerlijke burrito kip besteld. Heerlijk!

Een tevreden klant
23 May 2020

Wat een knaller van een burrito. Goed gevuld. Groot. Top gewoon. Deze bezorglijn had jaren eerder gemoeten. Echt lekker

Jarno
22 May 2020

Het was weer heerlijk!

Janno
22 May 2020

Levering was goed en met een glimlach. Eten was heerlijk zoals alle andere keren! Keep up the good work!

Afra
22 May 2020

De bezorging was optijd en het eten was heerlijk! Ik ga het zeker vaker bestellen!

Melissa
21 May 2020

Altijd exact op tijd, vriendelijke bezorgers en super lekker eten!

Franca en Chris
21 May 2020

Prima op tijd, heerlijk gegeten. Wij zeggen DOEN!

ter Schure
18 May 2020

Wat was het heerlijk! En wat aardig dat er nog wat extra's bij zat, overheerlijke nacho's met sausjes! Hmmm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
18 May 2020

Wat een maaltijd. Ik dacht te kort te hebben aan 1 burrito. Integendeel. Heerlijk gegeten.

Mrs A
17 May 2020
Steven
17 May 2020
Taco Bakker
16 May 2020

Te weinig sterren 6/7sterren klopt beter Was heerlijk

Y.
15 May 2020

Het was heerlijk, het was veel, het was warm en het was er snel! Een aanrader dus

Joyce
11 May 2020

Jammer genoeg pastte er geen ring om m'n burrito, anders had ik hem getrouwd en z'n burritokinderen gebaard zodat ik die ook op kon eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
11 May 2020

Was heerlijk en bezorgd op de afgesproken tijd! Een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schilder
11 May 2020

Verschillende gerechten gekozen, allen erg smakelijk en porties groot genoeg. Super op tijd geleverd en alles nog warm. Zeker niet de laatste keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Smith
11 May 2020

Gisteren buritos, nachos en Churos besteld bij de broers. Wat was het heerlijk!!!! Volgende keer weer hoor!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
11 May 2020

Heerlijk gegeten, goed warm en veel! Kortom, voor herhaling vatbaar!

Beer
11 May 2020

Heerlijke bijgerechten besteld deze keer. Alle gerechten waren ruim voldoende en erg smakelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
11 May 2020

Alles netjes verpakt Goed van temperatuur Eeg lekker Aanrader...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jennifer
11 May 2020

Gisteren voor het eerst besteld. De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Ik had een vega burrito en nacho todo's besteld. Beiden waren erg lekker, en de hoeveelheden waren ruim. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
9 May 2020

Was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.. aanrader

Maaike
9 May 2020

Lekkere burrito!

ivonne
9 May 2020

Heerlijk gegeten!!

Hooijboer
9 May 2020

Heerlijk gegeten!

Siem
7 May 2020

Twee vega en éen kip besteld. Super lekker zoals altijd! Er zat deze keer alleen geen salsa saus bij de nacho's, maar voor de rest perfect.

De Wit
7 May 2020

Buritto kip besteld met extra koriander. Van dat laatste was helaas bijna niks terug te vinden in mijn buritto... Buritto smaakte verder goed!

Charr
7 May 2020
Harold
7 May 2020

We hebben heerlijk genoten van de burrito, de nachos en de churros. Flinke porties en het smaakte heerlijk. We gaan hier zeker vaker bestellen.

JP
5 May 2020
Kayleigh
5 May 2020

Snelle bezorging. Nog lekker warm. Goede hoeveelheid. En het was echht heeerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bastiaan
5 May 2020

Wat een feest. Onwijs lekker en weer iets nieuws voor in Hoorn. Hopelijk blijven jullie heel lang!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
4 May 2020
Victor
3 May 2020
Monique
3 May 2020

Was onze 1ste keer en zal zeker niet de laatste keer zijn.

Jet
1 May 2020

Burrito's waren super lekker! En de bezorging exact op tijd:)

Nathalie
1 May 2020

Het eten was ontzettend lekker en snel bezorgd. Alleen de churros waren te lang gebakken en erg vet. Deze konden we daardoor niet opeten.

ReNe
28 April 2020

De burutio's waren top, heel erg lekker! de natcho's waren wat minder n beetje te droog.. misschien een beetje saus toevoegen?

Maayke
28 April 2020

Was super lekker!!! Top! We bestellen snel weer!

Dean Houben
27 April 2020

Was de eerste keer voor ons bestellen bij Burrito broers! Echt top gegeten! vega burrito en de Pulled Pork waren top van smaak. Ga zeker binnenkort nog een keer een bestellen plaatsen bij jullie.

Esmee
27 April 2020

Ik geniet keer op keer weer. De Nacho’s zijn een feest en de churro’s smaken erg goed (er mag wel iets meer suiker op of smaak aan) maar door dat toe te voegen zijn ze perfect.

P.LN
26 April 2020

Super lekker. Leuk ingepakt. Communicatie vooraf erg goed. Bestelling werd keurig precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Anouk
26 April 2020

Het was erg lekker! Zeker een aanrader en wij zullen hier nog veel vaker gaan bestellen.

Sydney Slijs
24 April 2020

Caramba wat lekker! Lekkere churros als toetje🤤

Anouska
24 April 2020

Eindelijk is er een Mexicaans bezorg/afhaal restaurant in Hoorn 😃. En als echte liefhebber van Mexicaans eten, kan ik zeggen dat het eten echt vers gemaakt is en HEERLIJK smaakt. Het is allemaal zeer netje verzorgd! En netjes op tijd bezorgd. Tot de volgende keer 😊.

Joyce
21 April 2020

Heerlijk vers eten, ruim aanbod en leuk verpakt, het was echt superlekker! Wij gaan zeker weer bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F. van Bentum
20 April 2020

omdat er iets misging met onze vorige bestelling kregen we een kortingsbon. Burritobroers heeft bewezen wel degelijk lekkere burrito's te kunnen maken. We hebben ervan genoten en waarderen de vriendelijkheid en klantenservice enorm.

Anoniem
19 April 2020

Optijd, en super lekker! Zeker een aanrader!!

marlies
17 April 2020

Het was heel lekker 1 portie is meer dan genoeg

Sdb
16 April 2020

Zeker voor herhaling vatbaar 👌

Lex
16 April 2020
Daan
14 April 2020

Was weer top mannen, de vega borito is ook echt lekker 👍🏼

Rijsewijk
13 April 2020

Ze vonden het 'ziek' lekker !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schilder
12 April 2020

Makkelijk bestellen, alles netjes op tijd geleverd en nog goed warm. Burrito's waren groot genoeg, mijn vrouw kreeg hem niet eens op. Wel had er iets meer zout of kruiden gebruikt mogen worden. Verder lekker verse ingredienten en we gaan het zeker nog een keer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lilly
12 April 2020

Heerlijjke nachos todos. Flinke portie. Lekker veel kaas. Een topper!

Ilmatic
12 April 2020
Judith
11 April 2020

Super lekkere burritos gehad, de bezorging was op tijd en ze waren nog goed warm!

Berend
11 April 2020

Lekker vers👌🏼 Je burrito uitbreiden naar eigen smaak. Precies zoals je hem hebben wilt. Top!

Kev / Lis
11 April 2020

Lekkere en grote burrito’s! Top

Marine Langedijk
9 April 2020

If I'm honest, I don't think your pricing model is sustainable in Hoorn. For 10 Euros, I would expect to receive a (nearly) fully loaded burrito and not have to pay for extras like salad and tomatoes. My suggestion long term is to either lower your base rate or make certain extras free of charge. (I do understand charging extras for things like avocados & jalepenos.) Also, a description of what is inside each burrito would be nice. And maybe a kids option?

Jordan
9 April 2020
Judith
6 April 2020

Ik had verwacht dat de nacho’s met cheddar warm zou zijn maar koud met dipsaus smaakte ook goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen Oud
6 April 2020
Janno
5 April 2020

Super! Blij met deze toko! Zal hier geregeld wat gaan bestellen.

Noah R
5 April 2020